KARRIÄR SEDAN 1915
Vi är Norrköpings första ekonomi-, handels- och hantverksskola. Därför kan vi tryggt säga att vi är din bästa väg till en karriär och framtid. Och något som gör dina förutsättningar ännu bättre är att vi precis har flyttat till nyrenoverade lokaler mitt i stan, anpassade för alla de krav som ställs idag.

Väljer du Kungsgård kommer du till en skola där vi tror på framtiden. Det gör vi eftersom vi har lärt oss att bästa sättet att möta framtiden är att vara med och skapa den. Vi tror på allas inneboende kraft och att allt är möjligt. Vi är också säkra på att du vill forma din egen framtid. Därför är vår uppgift att skapa förutsättningar så att du når dina mål.

Tillsammans skapar vi en framtid och karriär inom ekonomi, handel, hantverk och företagande.

Oavsett vilket program du läser på Kungsgård erbjuder vi dig minst grundläggande högskolebehörighet, vilket öppnar alla vägar efter gymnasiet, antingen du vill börja jobba eller direkt fortsätta att utbilda dig.

Kreativitet, entreprenörskap, mod och glädje är våra ledord och när du tar studenten ska du känna och veta att alla vägar ligger öppna. Oavsett du väljer att börja jobba eller fortsätta plugga har du kommit en bra bit på väg mot dina mål och din karriär.

Läs mer om våra program och vilken karriärväg som passar dig bäst.Läs Kungsgårdsbroschyren