Två leende män

Komvux Norrköping – utbildning för vuxna

Vuxenutbildningen (Komvux) är till för dig som vill börja studera i vuxen ålder. Du kan studera på SFI, på grundskolenivå och på gymnasienivå men också enstaka kurser och yrkespaket. Dina behov och önskemål styr vad du ska studera.

Nyheter

  Vägledningscentrum

  Komvux Vägledningscentrum guidar dig hela vägen från valet av utbildning fram till ditt mål.

  Komvux utbildningar

  • Komvux som anpassad utbildning

   Du som behöver studera i egen takt och kanske i mindre grupp, kan söka till Komvux som anpassad utbildning . Här kan du gå kurser som motsvarar anpassad grundskola eller anpassad gymnasieskola. Vi har även en två-årig yrkesutbildning med inriktning mot serviceassistent.

  • Kurser på grundläggande nivå

   Kurser på grundläggande nivå är för dig som saknar eller behöver komplettera dina kunskaper på grundskolenivå. Komvux grundläggande kurser motsvarar grundskolans undervisning.

  • Kurser på gymnasienivå

   Siktar du på att studera på högskola eller yrkeshögskola? På Komvux i Norrköping kan du skaffa dig en gymnasieutbildning och gymnasieexamen eller komplettera vissa kurser för att bli behörig att söka vidare.

  • Svenska för invandrare (SFI)

   Är du ny i Sverige och vill lära dig svenska? Med en SFI-utbildning kan du som är vuxen invandrare lära dig grunderna i det svenska språket.

  • Yrkesutbildningar

   Yrkesutbildningar vänder sig till dig som behöver en gymnasieutbildning och som vill gå ett yrkesprogram för att kunna söka och få ett jobb efter din utbildning.